CRIDA AACC 2019 MENORCA

El col·lectiu artístic Aatomic Lab presenta la Convocatòria de projectes per participar en la XII Trobada Internacional d' Arquitecturas Colectivas.net en setembre de 2019 a les illes.

 

Amb la intenció de promoure i motivar la participació de creadores i col·lectius de Menorca en la XII edició de la Trobada Internacional d'Arquitectures Col·lectives, #AACC a les Illes, s'han organitzat dues presentacions de l'esdeveniment dirigides a professionals de l'àmbit sociocultural i artístic de Menorca.

 

La primera serà divendres 31 de maig, a les 19:30 h, a Sa Sa Sinia Art Hub a Es Castell, i la segona el dissabte 1 de juny, a les 11:30 h, al Centre de Convencions d'Es Mercadal, perquè entre els objectius d’AACC és treballar la xarxa local i (re)connectar iniciatives de totes les Illes.

 

Es va fer una Crida en Menorca, a col·lectius i persones interessades en la construcció participativa de l'entorn, per treballar la xarxa local i (re)connectar iniciatives de totes les Illes. Així mateix a petició conjunta vàrem iniciar un Mapa de processos que vam elaborar totes juntes a Sa Sinia i Es Mercadal.

 

El mapa de processos cooperatius orientats a cuidar i transformar els nostres entorns que va resultar és el següent:

 

Col·lectiu La Revoluta // Emilie i Jorge // Vincent Russell // AlmadeCO, associació de facilitadores de Menorca // Plataforma Benvinguts Refugiats Menorca // Associació De Veïns Del Centre Històric De Maó // Participació Ciutadana i Habitatge (CIME). // Associació Setantapercent // Menorca Reserva de la Billetera // Menorca per a la convivència. Plataforma ciutadana en defensa de la democràcia i la convivència. // Memòries de Menorca // Associació Clariana 77 Plataforma Antifeixista de Menorca // Col·lectiu Feminista Aritges // Mendó Batucada. // Seedlings Menorca // Caravana Obrint Fronteres Menorca // Acirkaos