Voltes som una cooperativa especialitzada en diversos àmbits de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació, participació ciutadana. Les nostres línies de treball desenvolupen una arquitectura conscient amb l'hàbitat social i construït; un urbanisme inclusiu obert als processos de participació i la transformació col·lectiva; instal·lacions sostenibles innovadores amb materials naturals; així com també una formació crítica al voltant del entorn que habitem.

Busquem alternatives a la forma tradicional de viure la professió amb una organització assembleària i horitzontal, i volem treballar transversalment amb altres disciplines, grups i professionals del sector, facilitant la seva implicació per a fomentar el coneixement compartit.

Creiem en l’apoderament a través del treball col·lectiu, la capacitat de les persones per a definir els espais que habitem, i enfoquem la nostra pràctica com una eina de transformació social. Apostem per la investigació i la rigorositat tècnica per avançar en una relació respectuosa entre l’entorn construït i la societat. Volem defensar els espais que ens inclouen a totes les persones, amb propostes que prioritzen la rehabilitació com una actitud de projecte, amb una visió entusiasta, creativa i positiva cap al futur.

http://voltes.coop/

Activismo, Arquitectura
Autogestión, Construcción, Participación, Rehabilitación
Ciudad, Okupación, Solares, Vivienda
Curso, Proyectos - Propuestas, Talleres

Noticias de los usuari*s del colectivo